Translate

9/06/2013

Terveeeeee

Taas on viikko kulunu tosi nopeeta tahtia ja taas on perjantai, syksy ja hommat etenee ja koko ajan meleinpä huomaamattaan oppii uusia juttuja! No viikko meni suunnilleen näin:

 Maanantaina kysyttiin Petriltä jotain pikkuhommaa ja Petrihän laittoi meidät sitten purkamaan tuota ihanaa punaista unelmaa Fiat Puntoa. Eli aloimme purkamaan jarruja ja pääsimmekin ihan hyvin vauhtiin saatiin takaa jouset ja iskarit pois ja rumpujarru osiin.
Tiistaina jatkettiin samaan malliin irroteltiin jarruletkut -ja putket ja hommat seisahtui sitten siihen kun pojilla oli auton sisässä hommat kesken ja meidän olisi pitänyt irrottaa käsijarruvaijerit sisäkautta. 
Keskiviikko oli lukiota jossa matkailualan kakkosluokkalaiset pitivät meille ryhmäyttämispäivän pyynikillä, mutta eipä siitä sen enempää.
Torstaina jatkui jarrujen purku ja irroiteltiin taka-akseli.. Sitten Petri antoi meille taas renkaan paikkaus hommia parin ihanaisen kakkosluokan tuutorin, kallen ja juuson kanssa jotka oikein kärsivällisesti ja tietävästi jakoivat tietoutensa  vaikka meillä olikin vähän hulivilipäivä, no päästiin sitten tyttöjen kanssa purkamaan tätä energiaa kun Kalle ja Akusti laittoi meidät työntämään auton hallien toiselle puolelle katokseen.

Olen oikein pahoillani kun ei ole nyt yhtään kuvaa mutta asia tulee korjautumaan! :)